Ekonomiadministratör

Landskapets fastighetsverk söker en Ekonomiadministratör med brett arbetsfält och med placering på huvudkontoret i Sittkoffs i Mariehamn.  

Arbetsuppgifter 

På kontoret är vi en liten ekonomiavdelning på två personer varför snart sagt all form av ekonomiadministration som behöver göras ingår i uppgifterna. Ekonomiadministratörens huvudsakliga arbetsuppgifter är: 

- Kundkontakt inbegripet uthyrning och hantering av avtal avseende Fastighetsverket kommersiella hyresgäster  

- Framtagning och hantering av faktureringsunderlag, inklusive indexering

- Ekonomiska fördelningar baserat på avläsningar av data och fakturaunderlag

- Administrativ support till enhetscheferna för fastighetsområden 

- Allahanda administrativa uppgifter som från tid till annan behöver skötas, inklusive tidvis kontering och hantering av fakturaflöde.  

Arbetet är omväxlande och du har många kontaktytor. Du rapporterar till VD men jobbar brett i Fastighetsverkets organisation och har mycket extern kontakt. 

Lön och arbetsvillkor 

Fastighetsverket följer landskapets tjänstekollektivavtal. Det betyder att vi stämplar arbetstid och veckoarbetstiden är 36 timmar och 15 minuter. Lönen är beroende på din arbetslivserfarenhet där fulla så kallade erfarenhetstillägg uppnås efter 18 års relevant arbetserfarenhet. Man ansöker om tilläggen och de beviljas på basen av relevant tidigare arbetserfarenhet.  

Lön utgår enligt en grundlön om 2 505,16 per månad och med alla sex erfarenhetsstillägg är lönen 3 199,34 euro per månad. Därtill kommer automatiskt ett allmänt lönetillägg om 121,24 euro per månad varför din lön kommer att vara i intervallet 2 626,37 - 3 320,55 euro/månad. Den 1 juni 2024 höjs lönerna med 1,9 %.  

Utbildning och erfarenhet 

Du bör ha merkantil utbildning och relevant tidigare arbetserfarenhet. 

Personliga egenskaper 

Vi tror att du som person för att lyckas som administratör behöver vara noggrann, tålmodig, social och ha förmåga att samarbeta med det breda kontaktnätet av kolleger, kunder och samarbetspartners.  

Ansökan 

Frågor om tjänsten besvaras av vd Stefan Rumander på telefon 0457 553 6641. Under vecka 8 vänligen skicka mail eller sms så kontaktar jag dig.  

Skicka din fritt formulerade ansökan jämte CV till stefan.rumander@fastighetsverket.ax senast den 28 februari 2024.  

 

Publicerad 15.2.2024
Uppdaterad 15.2.2024