Driftschef

Driftschef

Fastighetsverket är indelat i fyra fastighetsområden och på sjukhuset fungerar en driftschef som den dagliga arbetsledaren för ett team av fastighetstekniker.

På sjukhuset finns ständigt saker som behöver göras och du har nära kontakt med ÅHS tekniska avdelning vad gäller planering och genomförande av olika arbetsmoment. När Fastighetsverket genomför större byggprojekt på området medverkar du i planering och praktiska saker som rör fastigheten och ÅHS:s verksamhet. Mindre ombyggnader kan du själva hålla i inklusive kontakt till externa entreprenörer. Arbetet är omväxlande och stundtals är tempot högt. Du har dock ett team med kunniga medarbetare och enhetschefen är ett stöd i det dagliga arbetet.

I arbetet ingår att hantera administrativa uppgifter såsom kontering eller attestering av fakturor enligt Fastighetsverkets attestreglemente samt andra enkla administrativa saker som hör till arbetet.

Lön och arbetsvillkor

Fastighetsverket följer landskapets tjänstekollektivavtal. Det betyder att vi stämplar arbetstid och veckoarbetstiden är 36 timmar och 15 minuter. Lönen är beroende på din arbetslivserfarenhet där fulla så kallade erfarenhetstillägg uppnås efter 18 års relevant arbetserfarenhet. Full semester, vilket utgör 38 arbetsdagar per år, motsvarande drygt sju och en halv vecka, uppnås efter 15 års erfarenhet.

Lön utgår enligt en grundlön på 3 547,40 per månad och med alla ålderstillägg är lönen 4 530,38 euro per månad. Utöver detta tillkommer ett allmänt tillägg om 121,24 euro per månad varvid lönen är mellan 3 668,64 per månad och med alla ålderstillägg är lönen 4 651,62 euro per månad. Den 1 juni 2024 höjs lönerna med 1,9 %. 

Utbildning och erfarenhet

Du har för arbetet relevant teknisk utbildning och framförallt praktisk erfarenhet att leda personal, samverka med kund och externa partners och allmänt arbeta i tekniska miljöer.

Har du Eb1 elbehörighet så är det meriterande.

Personliga egenskaper

Vi tror att du som person för att lyckas med rollen som enhetschef behöver vara lyhörd, positiv, noggrann, social och samarbetsvillig. Egenskaperna är viktiga då du har ett så brett kontaktnät i ditt arbete samtidigt som du har ansvar för såväl byggnadstekniska detaljer som administrativa processer.

Ansökan

Skicka din fritt formulerade ansökan jämte CV till VD Stefan Rumander på stefan.rumander@fastighetsverket.ax senast den 20 mars 2024. Frågor om tjänsten besvaras av Stefan Rumander på telefon 0457 553 6641 eller e-post.

Publicerad 6.3.2024
Uppdaterad 6.3.2024